Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/upscmd/ise.upsc.md/index.php on line 45 La data de 16 ianuarie 2018 a avut loc şedinţa de audiere a rapoartelor privind activitatea ştiinţifică, inovaţională, managerială şi financiară în anul 2017 » Institutul de Științe ale Educației



La data de 16 ianuarie 2018 a avut loc şedinţa de audiere a rapoartelor privind activitatea ştiinţifică, inovaţională, managerială şi financiară  în anul 2017 desfăşurată de instituţiile de cercetare, de membrii titulari şi membrii corespondenţi ai Secţiei Ştiinţe Sociale şi Economice (SŞSE) a Academiei de Ştiinţe din Moldova.

Şedinţa a fost deschisă de către coordonatorul SŞSE, Victor Moraru, dr. hab., prof. univ.

Mesajul de salut a fost adresat de către preşedintele AŞM, Gheorghe Duca, academician.

La şedinţă a fost prezent secretarul de stat pentru domeniul Cercetare MECC, dna Elena Belei, dr., conf. univ.


În contextul acestei prestanţe, dna Lilia Pogolşa dr. hab., prof. univ., a fost decorată de către preşedintele AŞM, dl Gheorghe Duca, cu Medalia AŞM „Nicolae Milescu Spătaru”. Acordarea acestei distincţii este conştientizată de către Dna Pogolşa ca fiind valoarea netăgăduită profesională, dimensională, actuală şi contribuţia merituoasă a colaboratorilor IŞE, încununată de realizări ştiinţifico-metodologice cu impact în angrenajul  vieţii şcolii, a comunităţii şi a societăţii.

 

test test